05/05/2015

Nick Vujicic in Nederland – 5 en 6 mei 2015

Nick Vujicic

Nick Vujicic, een zonder ledematen geboren Australiër, maakt dit jaar een tour met zijn organisatie Life Without Limbs door o.a. Zuid-Afrika (24 – 25 april), Zwitserland (27- 28 april),  Londen (4 mei) en Nederland (5 en 6 mei). In mei zal hij op het National Achievers Congress 2015 in de Amsterdam RAI spreken over het thema “Success without limits”. Het doel van de bijeenkomst is inspiratie opdoen voor zakelijk succes. Of zijn geloof hierbij ter sprake komt weten we niet maar met Life Without Limbs vertelt Nick regelmatig over zijn “geheim”: hoe de kracht van God in zijn leven werkt. In plaats van zelfmoordgedachtes spreekt hij nu over gedachtes van hoop en overwinning.

Alsof hij het niet druk genoeg heeft, werkt hij aan een uitgebreidere verfilming van zijn korte film The Butterfly Circus (2009) en verwacht met zijn Japans-Mexicaanse vrouw spoedig hun tweede kindje.

Er zijn zo’n 1.200 zitplaatsen in de zaal en aan de trends te zien in Google en i.v.m. bevrijdingsdag kan er extra interesse zijn dus het zou ons niet verbazen als de zaal makkelijk vol komt.

Tickets zijn zakelijk geprijsd: op het moment van schrijven zijn de Silver Seats uitverkocht en is de vanafprijs €159,- voor Gold Seats.

Datum:
Dinsdag 5 en woensdag 6 mei 2105

Locatie:
Amsterdam RAI
Europaplein
Zaal: “Elicium Ballroom”

Tickets:
Via www.nacnetherlands.com/#book.