11/12/2015

Kerstevent Belevingstheater

Wat is het Kerstevent Belevingstheater?
Het Kerstevent Belevingstheater is een uniek evenement dat elk jaar in december plaatsvind op het terrein van ’s Heerenloo in Ede aan de Apeldoornseweg 60 in Ede/Wekerom.

Programma
Je begint met het lopen van een route op het terrein, langs allerlei verschillende plekken waar door middel van zang, dans en theater, het kerstverhaal tot leven komt. Vanaf het begin tot het einde maak je het leven van Jezus mee. Er is interactie tussen het publiek en de acteurs, wat ervoor zorgt dat het net lijkt alsof je zelf het kerstverhaal meemaakt!

Waarom naar het Belevingstheater?
Wij leven in een tijdperk waarin fragmenten, film en beelden een grote rol spelen in ons leven (denk bv. aan facebook, twitter en youtube) daarom komt het kerstverhaal een stuk dichterbij als je het zelf kan zien en horen! Omdat je het kerstverhaal letterlijk in kan lopen, laat dit ongetwijfeld een bijzondere indruk achter!

Lijkt het jou leuk om mee te helpen?
Het Kerstevent draait op gemiddeld op zo’n 400 vrijwilligers, daardoor zijn er voor allerlei dingen vrijwilligers nodig. Denk bijvoorbeeld aan: Acteurs, dansers, zangers, grimeurs, stewards, EHBO-ers, mensen voor de catering, bouwers en licht- en geluidstechnici.

Dit zijn allemaal dingen die worden gefaciliteerd door vrijwilligers!
Heb je interesse om mee te doen als acteur? of misschien als EHBO-er?
Klik dan op Meewerken voor meer info en om je in te schrijven.


Meer informatie over het wandeltheater kun je vinden op:
Klik op de link: Kerstevent Belevingstheater

Het Kerstevent Belevingstheater is van vrijdag 11 december 2015 t/m zaterdag 12 augustus 2015